Voor en na…plus een beetje Lets

Voor…

Ach dacht ik, laat ik van mijn laatste Letsblog een ‘voor en na’ maken… Mijn keukenkast werd namelijk een tikje erg doorleefd, maar bovenal had ik zin in iets fris. Dat werd dus pimpen & stylen en vooral heel veel kleur mengen en laagjes verven. Echt veel laagjes want ik kreeg niet zo snel de kleur te pakken die ik mooi vond.

Tijdens het verven bedacht ik me dat voormalig Letslid Langoor er eens wieltjes onder heeft gezet om de kast te verhogen en idem dito voormalig Letslid Raoul helemaal stil viel toen hij in de kast m’n voorraad glazen potjes zag. Dat werd al snel een handeltje in lege zonnepitpotjes waar hij weer van alles en nog wat in opbergt en in ruil een tas met groentes brengt.

Toen de kast was gefixed ging ik aan het broeden over de kleur op de muur. Zal ik grijs, zal ik roze of toch maar een boeiend behangetje? Al wikkend en wegend vroeg ik me mezelf af; wat heb ik -naast een pot saus- al in huis wat ik misschien prima kan gebruiken? En jawel, ineens dacht ik aan de drie blokpanelen van Lucy die ik een poos terug heb kunnen ruilhandelen. Kwam er opnieuw een Letslid aan te pas met meetlint en extra turbo klopboor en voila ze hangen. Ben er wijs mee want ik vind de werkjes prachtig, de kleuren matchen goed en nu hebben ze eindelijk een plek waar ze tot hun recht komen.

Hartelijk dank aan de huidige en ex-Letsleden voor de fijne ruilhandel, de leuke gesprekken, de zorgzaamheid en leerzame momenten. A je to buurman 😉

Schilderijen van Lucy Schaaphok