LETS in mijn huis: Jantsje

Ook ik tref de andere Letsers niet dagelijks, maar kom Lets-Leeuwarden wel dagelijks tegen in ons huis. Het begint al bij de entree: de mand met wanten, mutsen en sjaals waarin de prachtige col ligt die Ietie gemaakt heeft van de restanten wol van Greta, de dozen onder de trap met mijn ruilhandelswaar voor de Letscafé’s.

In de keuken de kopjes van Frank en schoteltjes van Limkje, de keukenstoelen waarvan het afgebladderde kunstleer vervangen is door een mooie stof, professioneel gestoffeerd door Marian, de eettafel die met behulp van Raoul in elkaar geschroefd is, net als de tafeltjes in de woonkamer, waar ook de dichtbundels pronken, meegenomen van de weggeeftafel en de spelletjes in de kast met o.a. ‘De betoverde doolhof’ van Anna.

Op de bovenste verdieping wordt de slaapkamer van mijn jongste zoon Arjen Ytsen opgefleurd door het dierenalfabet van Arrianne, staat de knuffelpinguïn van Berdine op zijn nachtkastje en liggen de griezelspullen waarmee de zoon van Dirkje een spannend feestje kon vieren. En in de schuur hebben we nog de stoere jongensfiets van Janco en Thea! Kijk, zo beleef je samen plezier aan Lets!

Lets do it!
Jantsje

Jantsje’s spullen van Lets