Basiscursus klimaat & achtergronden

Komende herfst geef ik -George van der Meulen- een cursus voor iedereen die zich wil verdiepen in alles wat er tegenwoordig speelt omtrent klimaat en milieu. Met name gaat het over de  achtergronden die hierop direct of indirect van invloed zijn. In onderling overleg zal een keuze worden gemaakt uit onderwerpen als: jeugd en toekomst, onze planeet, biodiversiteit, circulariteit, duurzaamheid, economie, kapitalisme, landbouw, natuur, wereld in crisis e.d.

Doel van de cursus is de ontwikkeling van een fundamenteel inzicht in deze onderwerpen, hoe zij samenhangen en meespelen in de maatschappelijke discussie.

De eerste avond is geheel vrij toegankelijk en zal in het teken staan van introductie: kennismaking, een toelichting op de onderwerpen en de opzet van de cursus. Tevens zal dan de eerste les worden gegeven. De financiële bijdrage is in overleg. De eerste consumptie is gratis. Na deze avond kan de cursist besluiten zich in te schrijven voor de cursus van 10 lesavonden.

De cursus wordt gegeven op woensdag
– van 20 september t/m 29 november.
– van 20.00 u – 22.00 u.
I.v.m. de herfstvakantie vervalt 25 oktober.

Locatie: Leeuwarden-Centrum.
Na opgave ontvangt u info over de cursuslocatie.
Info en opgave: georgevandermeulen21@gmail.com
Tel. 06-18039226

Meer lezen? Kijk dan eens op mijn andere Letsblogs of lees de columns op mijn weblog.

Tijdens het Letscafé van 17 september geef ik een lezing over dit onderwerp en ook belangstellenden zijn van harte welkom.
Je kunt je opgeven via: letsleeuwarden@hotmail.com
Lokatie: Gerard Doustraat 23A Leeuwarden
Tijd: Inloop vanaf 13.00 uur, lezing start om 13.30 uur en duurt een uur