donderdag, 14 februari 2019 09:45

Algemeen bestuurslid: Lisa Jongma

Geschreven door
Lisa Jongma Lisa Jongma

Dan als slotstuk introduceren we Lisa als komend algemeen bestuurslid. Lisa heeft waarschijnlijk weinig uitleg nodig aangezien ze al sinds 2011 lid is. In haar beginperiode heeft ze een aantal jaren in het bestuur van LETS gezeten. Ze weet dus van de hoed en de rand en de in's en out's.
Lisa schrijft: "Heb dit 3 jaar met

veel plezier en inzet gedaan. Eén van mijn taken was het organiseren van het maandelijkse Letscafé. In maart 2014 ben ik weer gewoon Letslid geworden en sindsdien loopt mijn tuinensaldo hard achteruit. Ben in periodes meer en minder actief wat betreft ruilhandelen binnen Lets, het laatste jaar gaat echter prima en ik heb goeie voornemens!"

"In mei 2015 ben ik met behulp van een paar actieve Letsleden (én een ex-Letslid) verhuisd naar een tijdelijke woning in het landelijke Blija en vervolgens naar Menaldum. Inmiddels staan de verhuisdozen klaar voor een leuk huisje in levendig Grou..."

Ze laat weten dat het feit dat ze zich opnieuw heeft gemeld als bestuurslid, voort komt uit het gegeven dat de vacatures binnen Lets maar met moeite worden vervuld. "Blijkbaar voelen veel leden niet zoveel voor het leiden van een club als Lets. Enthousiast ga ik samen met de andere leden de kar trekken."  Het ligt in de bedoeling dat Lisa de taken van Frank over gaat nemen.

In haar profiel biedt Lisa de volgende dienst aan: "Zit je met een vervelende kwestie waar je zelf niet goed uit komt? Ik kan behulpzaam zijn bij bijvoorbeeld het maken van bezwaar of beroep. Mogelijk ook (eerst) een telefonisch rondje om het conflict bespreekbaar te maken en informatie te verzamelen, behoren tot de mogelijkheden. Niet lijdzaam onrecht verdragen, maar in actie komen is mijn motto!"

Met groet en tot aanstaande zondag, Lisa