dinsdag, 12 februari 2019 09:23

Nieuwe voorzitter: Rian Stiphout

Geschreven door
Open Clipart - Wallpapergirl Open Clipart - Wallpapergirl

Dag allemaal, in deze blog stellen we jullie voor aan de bestuursleden die - wanneer er geen bezwaren zijn - worden geïnstalleerd op het ALV van a.s. zondag. Om de bestuursleden beter te leren kennen, presenteren ze zich in de komende blogs. We beginnen met Rian Stiphout, zij wordt aangedragen als voorzitter en gaat Greta opvolgen;

 

"Geboren in Limburg ben ik op mijn 25ste, samen met mijn zoon, naar het noorden des lands verhuisd. In Leeuwarden heb ik in de 80-er jaren de AVEK (Academie voor Expressie en Kommunicatie) afgerond en daarna voornamelijk gewerkt als trainer sollicitatievaardigheden. In dezelfde periode ben ik 5 jaar voorzitter geweest van de skateboardvereniging 't Knibbelkapke in Leeuwarden.

In 2000 ben ik begonnen als ZZPer en heb, terug in Limburg, in het onderwijs weerbaarheidstraining gegeven. Dit heb ik met veel plezier gedaan. In 2018 ben ik hiermee gestopt en ben vrijwilligerswerk gaan doen. Bijvoorbeeld voorlezen voor oudere dames en tuinen verzorgen. Ondertussen deed ik ook een opleiding tot herborist (kruidendeskundige).
Na vrijwilligerswerk in de Vogezen ben ik sinds vorig jaar weer terug in Fryslân. Mijn bezigheden zijn momenteel klussen, handwerken, puzzelen en mediteren. Ik kook graag en eet biologisch en vegetarisch. Ook leef ik zo "groen" mogelijk.

Lets is een bijzondere organisatie waar ik graag voorzitter van wil zijn. Ik wil de leden zoveel mogelijk persoonlijk leren kennen en zal daar ook actief mee bezig zijn de komende tijd. Wat ik wil bereiken is dat Lets een boeiende en bloeiende club blijft. Mijn aandachtsgebied is vooral open en directe communicatie. Duidelijkheid over wat we kunnen bieden en doen wat je zegt.

Het nieuwe bestuur heeft samen met het zittende, al een paar keer samen vergaderd en ik heb er veel vertrouwen in dat we Lets in dit jubileumjaar goed kunnen ondersteunen."

Vriendelijke groet, Rian

 

Benieuwd naar de nieuwe secretaris? Morgen volgt de blog waarin Jantsje zichzelf voorstelt.